25 September 2018
Grote Partij Tegels Kopen? Reuzegoedkoop bij De Tegeldwerg

Een grote partij tegels kopen doe het beste bij De Tegeldwerg. De Tegeldwerg verkoopt Spaanse en Italiaanse keramische tegels volgens een totaal nieuwe formule.

Reuzegoedkoop

Het grote verschil is dat we bij de fabrieken die wij verdelen rechtstreeks aankopen en ook zelf rechtstreeks het transport organiseren. Bovendien worden deze leveringen geconcentreerd bij slechts enkele afzenders, zodat in de schakel tal van tussenpersonen wegvallen. Daardoor zijn de tegels dewelke wij op bestelling aanbieden steeds aanzienlijk goedkoper dan in de reguliere handel.

We beschikken over een uitgebreide voorraad keramische tegels ideaal voor gebruik doorheen heel het huis. Of je keuken nu een facelift nodig heeft of de badkamer gaat renoveren, je zal vast en zeker je gading vinden in ons gamma.

Als je van start gaat met een groot interieur project en je wil de wondere wereld van vloer- en wandtegels ontdekken vanuit het comfort van je eigen huis, dan kan je dat bij De Tegeldwerg ook online doen. 

Bovendien stockeren wij tegels die uw creatieve geest niet teleur zullen stellen. Van traditionele tot koele, hedendaagse designs. We stockeren grote partijen tegels voor alle smaken. Houtlook, marmerlook, antraciet, hoogglans, patroon, betonlook, Belgisch hardsteen, tapijtlook, hexagon, bricks, etc. Onze Spaanse en Italiaanse keramiek tegels zijn voorzichtig uitgekozen met oog voor detail om u kwaliteitsmateriaal aan te bieden met een visuele impact.

Hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen

Ben je op zoek naar de allerbeste tegels, maar wil je daar je bankrekening niet voor plunderen? Dan kan De Tegeldwerg je daarbij helpen. Vergeleken met onze concurrenten, bieden wij reuzegoedkope tegels aan - in alle variaties.

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod keramische tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om tegels goedkoper dan groothandelsprijzen te verkrijgen.

Grote Partij Tegels Aan Huis Geleverd

Eens je een grote partij tegels hebt gevonden die aan je vereisten voldoen, dan is het handig om te weten dat we voor een kleine meerprijs deze tegels aan je voordeur laten leveren.

Ben je het beu om alle showrooms in België af te lopen in je zoektocht naar nieuwe tegels? Op onze website kan je het volledige tegelaanbod terugvinden. De tegels die rechtstreeks uit voorraad leverbaar zijn, alsook de tegels op bestelling. Dankzij handige categorieën, zal je al gauw een zoektocht beginnen naar de ideale tegel. Bestel ze gauw online.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68