30 Oktober 2019

Gresart tegels koop je bij De Tegeldwerg reuzegoedkoop. Ontdek ons ruime aanbod wand- en vloertegels. Koop nu uw Gresart tegels online bij De Tegeldwerg.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0477/53.07.68

Gresart begon met de productie van tegels in 1981 en bevindt zich in het hartje van Portugal. Door de overvloed en hoge kwaliteit van de grondstoffen in de regio, werd de traditie van de Portugese Keramiek industrie door hen geconsolideerd. Vandaag de dag voeren zij diverse collecties keramische tegels voor interieur of exterieur met een uitgebreid gamma texturen en patronen.

Door gebruikt te maken van de allerbeste grondstoffen en de constante uitdaging van modernisatie niet uit de weg te gaan, staan hun tegels gekend als de beste garanties voor constante kwaliteit. Het Gresart-aanbod is één van de meest gegeerde in onze toonzalen. Door het grote aanbod en de onderling perfect te combineren toptegels valt de collectie Gresart-tegels vrijwel meteen in de smaak!

Gresart Tegels Kopen bij de Tegeldwerg

Bij De Tegeldwerg kan u goedkope Gresart tegels kopen voor elk project. Keuken, badkamer, woonkamer, met andere woorden: we hebben het allemaal.

Onze prijzen zijn uniek en zal u niet bij andere zaken terugvinden. De Tegeldwerg koopt Premium tegels in grote oplage rechtstreeks bij geselecteerde fabrikanten aan en organiseert zelf het transport, hierdoor worden er geen tussenpersonen ingeschakeld en kan De Tegeldwerg de prijzen enorm drukken.

Daarom kan u goedkope tegels kopen van de betere Portugese, Spaanse en Italiaanse fabrikanten. De tegels zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar of op bestelling via onze toonzaal of handige webshop. U kan deze goedkope kwaliteitstegels aan huis laten leveren of afhalen.

  • Minder betalen voor Gresart tegels
  • Grote formaten beschikbaar
  • Trendy en hedendaagse kleuren
  • Op bestelling
  • Of rechtstreeks uit voorraad

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om nog goedkopere tegels te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68