31 Oktober 2017

Of je nu een nieuwe keuken installeert of je huidige gaat renoveren, bij De Tegeldwerg is er een uitgebreide keuze aan goedkope vloertegels die perfect in uw keuken zullen passen. Ontdek onze selectie vloertegels voor in de keuken - beschikbaar in tal van vormen, maten, kleuren en stijlen.

Van klassieke keuken vloertegels tot praktische wandtegels, je kan bij De Tegeldwerg ook terecht voor het totale plaatje.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0477/53.07.68

Waarom Vloertegels in de Keuken?

De keuken is vaak een rommelige plaats: Spetters van het kookvuur tot het morsen van drinken. Wanneer je dus materialen kiest voor de keuken, is gemakkelijk reinigen een top prioriteit. Of je nu op zoek bent naar wandtegels of vloertegels voor de keuken, hun waterafstotendheid en reinigingsgemak moeten zorgen voor weinig onderhoud. Zo bescherm je de muur van afzichtelijke vlekken.

Daarnaast is de keuken één van de drukste kamers in huis en daarom zullen dure alternatieven zoals een houten of linoleum vloer na verloop van tijd hun leeftijd beginnen te tonen aan de hand van slijtage. Goedkope, doch duurzame vloertegels in de keuken zorgen ervoor dat uw vloer er jarenlang zo goed als nieuw uitziet.

Onze Collectie Vloertegels voor in de Keuken

Met zo'n divers aanbod vloertegels voor in de keuken, bestaat er nog maar één probleem: uw favoriet kiezen! We hebben de mogelijkheden om alle vormen en groottes van keukens aan te leveren, met kleuren en afwerkingen alom - perfect complementair aan elk interieur.

Ziet uw keuken er wat somber uit? Kies voor grote witte tegels om de illusie van meer ruimte te wekken en licht doorheen de ruimte te reflecteren. Als je voldoende ramen en natuurlijk licht hebt, wil je misschien eerder kiezen voor grijze vloertegels en zo een moderne, hedendaagse look creëren. Wat het ook mag zijn, onze collectie goedkope vloertegels voor in de keuken hebben de klasse om elke kamer af te werken.

De Voordelen van De Tegeldwerg

Als het op het aankopen van goedkope keukenvloertegels aankomt, dan is De Tegeldwerg het enige adres dat u nodig heeft. U vindt er geweldige kwaliteit aan reuzegoedkope prijzen. Het feit is dat je nergens goedkopere tegels zal vinden. Laat u niet misleiden door te denken dat goedkope prijzen minder kwaliteit betekent - Dankzij De Tegeldwerg formule, heeft u nu de kans van uw leven om vloertegels voor in de keuken van de beste kwaliteit aan groothandelsprijzen aan te kopen.

De Tegeldwerg is uniek in zijn vak, omdat we rechtstreeks bij de fabrikant aankopen en ook zelf het transport regelen. Wij concentreren daarom ook onze aankopen bij enkele specifiek uitgekozen leveranciers. Daarbovenop schakelen wij tal van tussenpersonen uit, want de graantjes die zij normaal meepikken geven wij liever aan u. Daardoor zijn de vloertegels dewelke wij op bestelling aanbieden steeds aan groothandelsprijzen.

Ons aanbod kan u online bekijken en bestellen. Mocht u toch nog steeds twijfelen, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom te Retie. Wij hebben de gezelligste showroom van Vlaanderen. U kan altijd een afspraak maken met zaakvoerder Luc Cools en onder het genot van een lekker tasje koffie zelf de kwaliteit evalueren.

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod vloertegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om vloertegels goedkoper dan groothandelsprijzen te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68