26 Juni 2019

In de regio Limburg kan je onder het genot van een lekker tasje koffie bij De Tegeldwerg te Oostham goedkope tegels kopen. Je vind er kwaliteitstegels die reuze goedkoop zijn.

Tegels kopen aan lage prijzen in de provincie Limburg

In de provincie Limburg is De Tegeldwerg ongezien. Wij kopen grote oplagen kwaliteitstegels aan en regelen zelf het transport naar onze toonzaal in Oostham. En oké... onze toonzaal is dan wel niet de meest luxueuze, maar wij hebben bewust gekozen om niet te investeren in luxe. Zo kunnen wij onze tegels zo goedkoop mogelijk aanbieden. Wij laten onze prijzen voor zich spreken.

Ontdek prijzen die niet terug te vinden zijn in Limburg en Vlaanderen. Wij kopen alles rechtstreeks bij de fabrikant aan zonder tussenpersonen. Er is geen luxueus ingerichte toonzaal, maar u heeft altijd rechtstreeks contact met de zaakvoerder.

Bij De Tegeldwerg kan u terecht voor Italiaanse en Spaanse keramische tegels tegen groothandelsprijzen. Met andere woorden: veel lagere prijzen dan elders in Limburg. Bovendien hebben wij steeds 35.000m² tegels in voorraad en voeren wij een ruime selectie op bestelling. Na uw bestelling online of in onze toonzaal te Oostham, kan u deze goedkope kwaliteitstegels aan huis laten leveren of afhalen.

  • De goedkoopste in Limburg
  • Kwaliteitstegels
  • Premium-label en non-Premium label
  • De gezelligste showroom van Vlaanderen
  • Rechtstreeks uit voorraad of op bestelling

Besparen Op Tegels

Wandel onze toonzaal te Oostham binnen en raak overweldigt door onze goedkope prijzen. De Tegeldwerg is de ideale manier om te besparen op uw verbouwing. Vraag een offerte aan en ontdek hoeveel u dankzij De Tegeldwerg te Oostham kan besparen.

In onze toonzaal hebben we ook een ruime selectie non-Premium label tegels. Dergelijke loten hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van hun moedertegel. Technisch zijn ze perfect in orde, maar kom ze gerust keuren. Bij de verkoop zullen we dit altijd vermelden en het is een uitstekende manier om nog goedkopere tegels te verkrijgen.

De Tegeldwerg: Tegels Bezichten te Oostham

Wij hebben de gezelligste showroom van de provincie Limburg. Bovendien zal u aanzienlijk besparen op de aankoop van uw tegels. U kan altijd een afspraak maken in onze showroom te Oostham.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68