24 Juni 2017

Op zoek naar goedkope tegels in de Kempen? Kom onder het genot van een lekker tasje koffie een kijkje nemen bij De Tegeldwerg. Kwaliteit en toch reuze goedkoop.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0477/53.07.68

Goedkope Tegels Regio Kempen

De Tegeldwerg vindt u te Retie aan de Provinciebaan 67 (beneden aan de afrit 25 van de E34)in het hartje van de Kempen. Via onze showroom en online shop bieden wij een volledig gamma vloertegels, terrastegels, wandtegelshoutlook tegels en siertegels aan van topkwaliteit. We hebben goede relaties opgebouwd met specifiek geselecteerde fabrikanten, waar we al onze tegels rechtstreeks vande fabrieken aankopen en zelf instaan voor het transport.

Reuzegoedkoop

Onze lage operationele kosten geven ons de kans om producten van de beste kwaliteit aan de laagst mogelijke prijzen aan te bieden. En omdat we weten dat u graag tegels kan zien en voelen vooraleer u ze aankoopt, kan u ze komen bezichtigen in onze showroom. Daar stallen we de tegels op een zeer overzichtelijke wijze uit.

Wat De Tegeldwerg onderscheid is dat we bij de fabrieken rechtstreeks aankopen en ook zelf rechtstreeks het transport organiseren. Bovendien worden deze leveringen geconcentreerd bij slechts enkele afzenders, zodat in de schakel tal van tussenpersonen wegvallen. Daardoor zijn de tegels dewelke wij op bestelling aanbieden steeds aanzienlijk goedkoper dan in de reguliere handel.

Daarnaast hebben wij goedkope tegels in voorraad vanuit grote partijen die we zelf ter plaatse in Spanje en Italie kopen van de producenten. Deze tegels kopen wij steeds per volle vrachtwagen, zodat ook hier de kosten zo laag mogelijk worden gehouden. Deze tegels zijn ter plaatse als partij te bekijken en te keuren, en worden onmiddellijk geleverd (of kunnen worden afgehaald).

Kwaliteit met een glimlach

De Tegeldwerg draagt klantvriendelijkheid en beschikbaarheid van voorraad hoog in het vaandel. Dat wil zeggen dat we klaar staan om elke bestelling te behandelen. Of het nu een paar tegels voor een keuken zijn of de vloer van een groot commerciëel project. Met meer dan 35.000m²  op voorraad en een variëteit aan klassieke, moderne en grote tegels, is De Tegeldwerg goed uitgerust om aan de vereisten van alle klanten te voldoen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68