11 Mei 2018
Goedkope Tegels 80x80
Bij De Tegeldwerg kan u terecht voor de goedkoopste vloertegels.We hebben steeds steeds minstens 35.000 m² tegels in voorraad. Vrijwel alle tegels die we op deze wijze aanbieden zijn van groot formaat (60x60, 80x80 en zelfs 90x90), en in eigentijdse trendy kleuren. Ontdek ons ruime aanbod vloertegels en bestel ze online bij De Tegeldwerg.

Verkoop van Tegels in Retie

Tegels zijn de perfecte keuze als u een slijtvast en makkelijk te reinigen oppervlak wil creëren. Perfect doorheen heel het huis, want in tegenstelling tot linoleum en tapijt, moeten vloertegels niet om de zoveel tijd vervangen worden. Dat maakt ze een uitstekende keuze voor woningen met huisdieren of jonge kinderen. In onze collectie vloertegels bieden wij een fantastische keuze van kleuren en maten aan.

Onze tegels zijn gemaakt voor langdurig genot. U kan bovendien kiezen uit grote maten 60x60, 80x80 en zelf 90x90.

Spaanse Tegels

Fabrikanten van Spaanse keramische tegels bieden u de meest commerciële prijs en de beste kwaliteit. Van kleuren tot originele patronen, onze Spaanse merken Alaplana en Keraben bieden u het volledige potentiëel aan van de innovatieve technologiën en de nieuwste design trends.

Italiaanse Tegels

De topkwaliteit van Italiaanse keramische tegels die fabrikant Keope levert kan ons alvast bekoren. Keope beklemtoont de grootst mogelijke aandacht voor detail in haar collectie keramische tegels en biedt een brede selectie aan in alle maten en kleuren die de hedendaagse stijlen vragen.

Waarom Tegels Kopen Bij De Tegeldwerg?

Hoe we die buitengewone prijzen kunnen aanbieden?

Wat uw keuze van tegels ook mag zijn, u zal snel ontdekken dat wij de beste mogelijkheden tegen de beste prijzen aanbieden. We hebben betrouwbare relaties opgebouwd met een selectieve groep fabrikanten waarvan we rechtstreeks grote oplagen van Premium kwaliteit tegels aankopen. Bovendien regelen wij zelf het volledige vervoer naar ons magazijn en toonzaal. Op die manier kunnen wij de tegels veel goedkoper aanbieden zonder aan kwaliteit in te boeten.

Onze budget tegels geven u zelfs de mogelijkheid om een perfecte tegelafwerking te bekomen zonder uw bankrekening te plunderen. Ze dragen dan geen Premium label, maar ze zijn technisch perfect in orde.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68