18 Januari 2018

Bij De Tegeldwerg kan u terecht voor de goedkoopste keukentegels. Ontdek ons ruime aanbod keukentegels en bestel ze online bij De Tegeldwerg.

De Tegeldwerg - Reuzegoedkoop

Dankzij de unieke Tegeldwerg-formule heeft u nu de kans om keukentegels van topkwaliteit reuzegoedkoop aan te schaffen. Welke stijl u ook wil creëren in uw keuken, bij De Tegeldwerg vind u vast een keukentegel die u echt leuk vind en aan al uw vereisten voldoet. Simpel en elegant of met veel kleur, onze keukentegels kunnen net zo creatief als u zijn.

De Tegeldwerg onderscheid zich door rechtstreeks bij gerenommeerde fabrikanten aan te kopen en zelf in te staan voor het transport. Bovendien worden alle aankopen geconcentreerd bij een select groepje leveranciers. Hierdoor vallen tal van tussenpersonen uit de schakel weg en zijn de keukentegels dewelke wij aanbieden reuzegoedkoop.

Grote Voorraad (35.000m²)

Een bewuste keuze van De Tegeldwerg is om steeds minstens 35.000m² aan tegels op voorraad te hebben. Daar zit altijd een grote selectie keukentegels bij. Deze tegels voor keukens kan u ter plaatse bezichtigen en keuren en zelfs direct inladen. Liever aan huis geleverd? Voor een kleine meerkost kan u onze tegels rechtstreeks aan uw voordeur laten afleveren. En alle tegels die wij op deze manier aanbieden zijn van groot formaat (60x60, 80x80 en zelfs 90x90) en in moderne stijlen.

U kan het wel raden, De Tegeldwerg te Retie is ongezien in Vlaanderen. Er worden massaal tegels ingekocht om daarna zelf het transport naar onze toonzaal in Retie te regelen. En nee, die toonzaal is niet de meest luxueuze. Wij hebben bewust gekozen om niet te investeren in luxe om onze tegels zo goedkoop mogelijk aan te bieden.

Onze voorraad kan u online bekijken en bestellen. Mocht u toch nog steeds twijfelen, dan nodigen wij u graag uit om in onze showroom te Retie de tegels te komen keuren. Wij hebben de gezelligste showroom van Vlaanderen. U kan altijd een afspraak maken met zaakvoerder Luc Cools en onder het genot van een lekker tasje koffie zelf de kwaliteit evalueren.

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod keukentegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om keukentegels goedkoper dan groothandelsprijzen te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68