15 Januari 2017

Cifre tegels koop je bij De Tegeldwerg reuzegoedkoop. Ontdek ons ruime aanbod wand- en vloertegels. Koop nu uw Cifre tegels online bij De Tegeldwerg.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0477/53.07.68

Cifre is een betrouwbare tegelfabrikant met meer dan 30 jaar ervaring in de tegelsector. Momenteel maken ze gebruik van vier productie centra die 65.000m² per dag produceren en meer dan 400 mensen in dienst heeft. Elk productie centrum specialiseert zichzelf in een specifiek type product en formaat om zo een maximale efficiëntie te garanderen.

Hun trendy keramische tegels met uitgebreide decoratieve mogelijkheden zijn ontworpen om een eigentijds gevoel te creëren. Cifre Cerámica biedt een keuze van red-body en porselein wand- en vloertegels, geschikt voor alle ruimtes.

Cifre streeft om te innoveren in design en materiaal. Badkamer, keuken, slaapkamer, terras, woonkamer, ... Bepaal de ruimte en wordt geïnspireerd door Cifre tegels. De meest verleidende collectie van Cifre Cerámica bevat tegels met mozaïek effect. Ideaal voor leefruimtes waar een speciaal tintje vereist.

Cifre Tegels Kopen bij de Tegeldwerg

Bij De Tegeldwerg kan u goedkope Cifre tegels kopen voor elk project. Keuken, badkamer, woonkamer, met andere woorden: we hebben het allemaal.

Onze prijzen zijn uniek en zal u niet bij andere zaken terugvinden. De Tegeldwerg koopt Premium tegels in grote oplage rechtstreeks bij geselecteerde fabrikanten aan en organiseert zelf het transport, hierdoor worden er geen tussenpersonen ingeschakeld en kan De Tegeldwerg de prijzen enorm drukken.

Daarom kan u goedkope tegels kopen van de betere Spaanse en Italiaanse fabrikanten. De tegels zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar of op bestelling via onze toonzaal of handige webshop. U kan deze goedkope kwaliteitstegels aan huis laten leveren of afhalen.

  • Minder betalen voor Cifre tegels
  • Grote formaten beschikbaar
  • Trendy en hedendaagse kleuren
  • Op bestelling
  • Of rechtstreeks uit voorraad

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om nog goedkopere tegels te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68