25 Juli 2019

Op zoek naar buitentegels in Antwerpen? Kom onder het genot van een lekker tasje koffie een kijkje nemen bij De Tegeldwerg. Kwaliteit en toch reuze goedkoop.

Buitentegels in de provoincie Antwerpen kopen aan lage prijzen

De Tegeldwerg is ongezien in de provincie Antwerpen. Wij kopen massaal kwaliteitstegels aan om daarna zelf het transport naar onze toonzalen in Retie en Oostham te regelen. En nee, onze toonzalen zijn niet de meest luxueuze. Wij hebben bewust gekozen om niet te investeren in luxe om onze tegels zo goedkoop mogelijk aan te bieden.

De prijzen die wij voeren zal u nergens anders terugvinden. Omdat we alles rechtstreeks kopen zijn er geen tussenpersonen die een graantje meepikken, er is geen luxueus ingerichte toonzaal en u heeft altijd rechtstreeks contact met onze contactpersoon.

Bij De Tegeldwerg kan u dus Italiaanse en Spaanse keramische buitentegels aankopen tegen veel lagere prijzen dan elders in de provincie Antwerpen. Bovendien hebben wij steeds 35.000m² tegels in voorraad en voeren wij een ruime selectie op bestelling. Na uw bestelling online of in onze toonzaal te Retie of Oostham, kan u deze goedkope buitentegels aan huis laten leveren of afhalen.

  • De goedkoopste in provincie Antwerpen
  • Kwaliteitstegels
  • Premium-label en non-Premium label
  • De gezelligste showroom van de provincie Antwerpen
  • Rechtstreeks uit voorraad of op bestelling

Besparen Op Tegels

Wanneer u onze toonzaal binnenwandelt, bestaat de kans dat u overdondert zal zijn van onze goedkope prijzen. De Tegeldwerg is de ideale manier om te besparen op uw verbouwing. Vraag een offerte aan en ontdek hoeveel u dankzij De Tegeldwerg kan besparen.

In onze toonzaal hebben we ook een ruime selectie non-Premium label tegels. Dergelijke loten hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van hun moedertegel. Technisch zijn ze perfect in orde, maar kom ze gerust keuren. Bij de verkoop zullen we dit altijd vermelden en het is een uitstekende manier om nog goedkopere tegels te verkrijgen.

Daarnaast hebben wij belangrijke partijen (steeds minstens 35.000 m²) tegels in voorraad vanuit grote partijen die we zelf ter plaatse in Spanje en Italie kopen van de producenten. Deze tegels kopen wij steeds per volle vrachtwagen, zodat ook hier de kosten zo laag mogelijk worden gehouden. De tegels zijn ter plaatse als partij te bekijken en te keuren, en worden onmiddellijk geleverd (of kunnen worden afgehaald). Vrijwel alle buitentegels die we op deze wijze aanbieden zijn van groot formaat (60x60, 80x80 en zelfs 90x90), en in de eigentijdse trendy kleuren.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0477/53.07.68

Geen Overdreven Luxe in onze Showroom

Op zoek naar buitentegels in Antwerpen? Kom onder het genot van een lekker tasje koffie een kijkje nemen bij De Tegeldwerg. Kwaliteit en toch reuze goedkoop.

De buitentegels worden door ons uitgestald op zeer overzichtelijke wijzel. Raadpleeg onze openingsuren of maak een afspraak. (Retie: 0477 530768 - Oostham: 0472 84 01 51) Onze manier van werken bespaart uiteraard een enorme personeelskost alsook een belangrijke kost voor de presentatie in een dure toonzaal. Dit alles verklaart onze extreem lage prijzen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68