31 Juli 2018
Reuzegoedkope Badkamertegels voor elk Budget

Dankzij onze budget badkamertegels heeft u eindelijk de stijlvolle keuze tegen betaalbare prijzen waar u al langer naar op zoek was. Onze budget tegels geven je de kans om die perfecte afwerking te bekomen zonder diep in de buidel te moeten tasten.

Uw badkamer betegelen hoeft helemaal niet duur te zijn. Met de betaalbare kwaliteitsbadkamertegels uit ons assortiment kan je een stijlvolle afwerking bekomen. Ons fantastisch assortiment bestaat uit vloer- en wandtegels die niet afdoen aan uiterlijk of kwaliteit.

Budget badkamertegels voor elk type badkamer

Bij De Tegeldwerg hebben we steeds minstens 35.000 m² tegels in voorraad. Vrijwel alle tegels die we op deze wijze aanbieden zijn van groot formaat (60x60, 80x80 en zelfs 90x90), en in de eigentijdse trendy kleuren.

Besparen Op Tegels

Klanten zijn telkens overweldigt van onze goedkope badkamertegels. Als u van plan bent een verbouwing te doen en u hebt tegels nodig, dan zal u dol zijn op onze prijzen. Kwaliteitstegels zijn vaak te duur en dit is uw grootste bron om te besparen. Maak een afspraak en ontdek hoeveel u met De Tegeldwerg kan besparen.

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om budgettegels te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68