25 April 2017

Alaplana tegels koop je bij De Tegeldwerg reuzegoedkoop. Ontdek ons ruime aanbod wand- en vloertegels. Koop nu uw Alaplana tegels online bij De Tegeldwerg.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0477/53.07.68

Alaplana is ontstaan uit een groep van ondernemers met uitgebreide ervaring in de keramische sector. Het ambitieuze bedrijf kijkt naar de toekomst met een engagement om zich steeds aan te passen aan de hedendaagse trends. Design, kwaliteit en technologie maken Alaplana dé referentie van de Spaanse tegel-industrie, altijd op zoek om elke dag te verbeteren, tegel per tegel.

Alaplana biedt klanten keramische tegels aan die ze zowel nodig hebben alsook kunnen inbeelden. Design, stijl en detail, drie woorden die de tegels van Alaplana definiëren. Een grote investering in human resources en technologische apparatuur maakt van hen een bedrijf dat trends genereert die de internationale markt beïnvloeden.

De adembenemende afwerkingen en uitzonderlijke technische kenmerken van Alaplana komen voort uit hun ongekende creativiteit. Onder deze premisse streven zij ervoor om zich als marktleider te positioneren.

Alaplana Tegels Kopen bij de Tegeldwerg

Bij De Tegeldwerg kan u goedkope Alaplana tegels kopen voor elk project. Keuken, badkamer, woonkamer, met andere woorden: we hebben het allemaal.

Onze prijzen zijn uniek en zal u niet bij andere zaken terugvinden. De Tegeldwerg koopt Premium tegels in grote oplage rechtstreeks bij geselecteerde fabrikanten aan en organiseert zelf het transport, hierdoor worden er geen tussenpersonen ingeschakeld en kan De Tegeldwerg de prijzen enorm drukken.

Daarom kan u goedkope tegels kopen van de betere Spaanse en Italiaanse fabrikanten. De tegels zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar of op bestelling via onze toonzaal of handige webshop. U kan deze goedkope kwaliteitstegels aan huis laten leveren of afhalen.

  • Minder betalen voor Alaplana tegels
  • Grote formaten beschikbaar
  • Trendy en hedendaagse kleuren
  • Op bestelling
  • Of rechtstreeks uit voorraad

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om nog goedkopere tegels te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68