Dec 27

Goedkope Tegels Kopen Provincie Antwerpen

In de regio Antwerpen kan je onder het genot van een lekker tasje koffie bij De Tegeldwerg te Retie goedkope tegels kopen. Je vind er kwaliteitstegels die reuze goedkoop zijn.

Nov 30

Houtlook Vloertegels: Waarom Zijn Ze Zo Populair?

Houtlook vloertegels zijn enorm populair. Keramische houtimitatie vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud, krasvrij en bovenal: vochtbestend. Alle eigenschappen van een heuse klassieker.

Nov 29

Budget Vloertegels: Uitverkoop Prijzen het Hele Jaar Door

Bij de Tegeldwerg kan je het hele jaar lang terecht voor vloertegels aan uitverkoop prijzen. Bovendien hebben wij steeds minstens 35.000 m² vloertegels in voorraad van de meest courante maten, stijlen en merken. 

Oct 31

Belgisch Hardsteen Tegels - Reuzegoedkoop

Als u Belgisch hardsteen tegels wil kopen tegen betaalbare prijzen, dan bent u op de juiste plek. De Tegeldwerg heeft een immense tegelcollectie in allerlei stijlen, maten, kleuren en afwerkingen - van moderne hexagonale tegels tot keramische Belgisch hardsteenlook vloertegels, je zal gegarandeerd de perfecte tegels voor uw huis vinden!

Oct 19

Keramiek Tegels voor de Living Kopen

Als u keramiek tegels voor de living wil kopen tegen betaalbare prijzen, dan bent u op de juiste plek. De Tegeldwerg heeft een immense tegelcollectie in allerlei stijlen, maten, kleuren en afwerkingen - van moderne hexagonale tegels tot keramische vloertegels, je zal gegarandeerd de perfecte tegels voor uw huis vinden!

Sep 25

Grote Partij Tegels Kopen? Reuzegoedkoop bij De Tegeldwerg

Een grote partij tegels kopen doe het beste bij De Tegeldwerg. De Tegeldwerg verkoopt Spaanse en Italiaanse keramische tegels volgens een totaal nieuwe formule.

Aug 29

Reuzegoedkoop Marmer Tegels voor de Woonkamer Bestellen

Bij De Tegeldwerg kan u terecht om marmer tegels voor de woonkamer te bestellen. Er is ten alle tijde een ruime voorraad beschikbaar die u gelijk kan komen ophalen, maar ook een uitgebreider aanbod op bestelling. Onze aangeboden artikels betreft een partij per pallet, u kan per m² afnemen wat u nodig heeft.

Jul 31

Reuzegoedkope Badkamertegels voor elk Budget

Dankzij onze budget badkamertegels heeft u eindelijk de stijlvolle keuze tegen betaalbare prijzen waar u al langer naar op zoek was. Onze budget tegels geven je de kans om die perfecte afwerking te bekomen zonder diep in de buidel te moeten tasten.

Jul 17

Doldwaze Prijzen voor Keramische Tegels

De Tegeldwerg verkoopt keramische tegels aan doldwaze prijzen. Vloertegels, terrastegels, wandtegels, houtlook tegels, siertegels, ... Allemaal gaan ze reuzegoedkoop de deur uit.

Jun 30

Badkamer Tegels 30x30

Bij De Tegeldwerg kan u terecht voor de 30x30 badkamer tegels. We hebben steeds >35.000 m² tegels in voorraad. Vrijwel alle tegels die we op deze wijze aanbieden zijn beschikbaar in tal van formaten (30x30, 60x60, 80x80 en zelfs 90x90), en in eigentijdse trendy kleuren. Ontdek ons ruime aanbod badkamer tegels en bestel ze online bij De Tegeldwerg.