Oct 31

Goedkope Vloertegels voor in de Keuken

Of je nu een nieuwe keuken installeert of je huidige gaat renoveren, bij De Tegeldwerg is er een uitgebreide keuze aan goedkope vloertegels die perfect in uw keuken zullen passen. Ontdek onze selectie vloertegels voor in de keuken - beschikbaar in tal van vormen, maten, kleuren en stijlen.

Oct 07

Terrastegels voor Groothandelsprijzen

De Tegeldwerg staat gekend om haar terrastegels voor groothandelsprijzen. Kwaliteitstegels aan groothandelsprijzen direct beschikbaar voor het publiek. De prijzen die wij voeren zal u nergens anders terugvinden omdat we alles rechtstreeks kopen zonder tussenpersonen.

Sep 30

Tegels Kopen Regio Turnhout

In de regio rondom Turnhout kan je onder het genot van een lekker tasje koffie bij De Tegeldwerg te Retie tegels kopen. Je vind er kwaliteitstegels die toch reuze goedkoop zijn.

Sep 17

Vloertegels voor Groothandelsprijzen

De Tegeldwerg staat gekend om haar vloertegels voor groothandelsprijzen. Kwaliteitstegels aan groothandelsprijzen direct beschikbaar voor het publiek. De prijzen die wij voeren zal u nergens anders terugvinden omdat we alles rechtstreeks kopen zonder tussenpersonen.

Aug 31

Antraciet Tegels

De Tegeldwerg heeft steeds een ruime selectie antraciet tegels in voorraad. Allemaal aan groothandelsprijzen.

Aug 29

4 Redenen om te kiezen voor Houtlook Tegels

Het is geen makkelijke opgave om een vloer te kiezen die past bij uw persoonlijkheid en de tand des tijds kan doorstaan zonder scheuren en vlekken. Houtlook tegels komen je tegemoet. Terwijl hardhouten vloeren traditioneel gezien het hoogtepunt van 'chique' zijn, hebben moderne technieken ervoor gezorgd dat houtlook tegels het mogelijk maken om die geweldige look te krijgen zonder de last.

Jul 29

Tegels voor Groothandelsprijzen

De Tegeldwerg staat gekend om haar tegels voor groothandelsprijzen. Kwaliteitstegels aan groothandelsprijzen direct beschikbaar voor het publiek. De prijzen die wij voeren zal u nergens anders terugvinden omdat we alles rechtstreeks kopen zonder tussenpersonen.

Jun 30

Tegels Arendonk

Op zoek naar tegels in Arendonk? Kom onder het genot van een lekker tasje koffie een kijkje nemen bij De Tegeldwerg. Kwaliteit tegels en toch reuze goedkoop.

Jun 24

Goedkope Tegels Kempen

Op zoek naar goedkope tegels in de Kempen? Kom onder het genot van een lekker tasje koffie een kijkje nemen bij De Tegeldwerg. Kwaliteit en toch reuze goedkoop.

May 26

Polis Tegels

Polis tegels koop je bij De Tegeldwerg reuzegoedkoop. Ontdek ons ruime aanbod wand- en vloertegels. Koop nu uw Polis tegels online bij De Tegeldwerg.