Jul 31

Keramische Tegels voor Buiten

Op zoek naar keramische tegels voor buiten te leggen? Dan bent u aan het juiste adres. De Tegeldwerg heeft een immense collectie in allerlei stijlen en dit aan reuzegoedkope prijzen.
Jul 25

Buitentegels Antwerpen

Op zoek naar buitentegels in Antwerpen? Kom onder het genot van een lekker tasje koffie een kijkje nemen bij De Tegeldwerg. Kwaliteit en toch reuze goedkoop.

Jun 30

Tegels Kopen Provincie Limburg

In de regio Limburg kan je onder het genot van een lekker tasje koffie bij De Tegeldwerg te Oostham goedkope tegels kopen. Je vind er kwaliteitstegels die reuze goedkoop zijn.

Jun 26

Goedkope Tegels Kopen Provincie Limburg

In de regio Limburg kan je onder het genot van een lekker tasje koffie bij De Tegeldwerg te Oostham goedkope tegels kopen. Je vind er kwaliteitstegels die reuze goedkoop zijn.

Apr 30

Tegels Oostham

Op zoek naar Tegels in Oostham? Kom onder het genot van een lekker tasje koffie een kijkje nemen bij De Tegeldwerg. Kwaliteit en toch reuze goedkoop.
Mar 31

Terrastegels - De Beste Prijzen - Reuzegoedkoop

Voor betaalbare terrastegels bent u bij De Tegeldwerg aan het juiste adres. Omdat wij rechtstreeks bij de fabriek aankopen en zelf instaan voor het transport, kunnen wij de reuzegoedkope prijzen garanderen.

Feb 28

Keukentegels

Voor betaalbare keukentegels, bent u aan het juiste adres. De Tegeldwerg heeft een immense collectie in allerlei stijlen en dit aan reuzegoedkope prijzen.

Jan 31

Durstone Heritage - Reuzegoedkoop

Voor Durstone Heritage tegels bent u aan het juiste adres. De Tegeldwerg heeft een aantrekkelijke collectie met reuzegoedkope prijzen.

Jan 29

Marokkaanse Zelliges - Goedkope Patroontegels

Voor betaalbare Marokkaanse Zelliges of goedkope patroontegels, bent u aan het juiste adres. De Tegeldwerg heeft een immense collectie in allerlei stijlen.

Dec 31

Uitverkoop Tegels

Bij de Tegeldwerg kan je 365 dagen per jaar terecht voor tegels aan uitverkoop prijzen. Bovendien hebben wij steeds minstens 35.000 m² vloertegels in voorraad van de meest courante maten, stijlen en merken.